loading

Despre Bistro Toscana

Incercati o calatorie gastronomica in timp ce va rasfatati cu bucatele internationale si traditionale !

De ce sa ne alegi ?

Bistro Toscana este un bistro situat in inima orasului, pe str. 1 decembrie, nr. 17, langa biblioteca centrala, acesta se afla la dispozitia dumneavoastra cu o bucatarie cu specific mediteranean, bar, iar pe timpul verii, cu o minunata terasa in curtea interioara.

Aici puteti gusta din speciltatile cu specific mediteranean pregatite de bucatarii nostrii si de asemnea putem spune ca pregatim o pizza unica in Botosani, coapta pe vatra cu lemne, cu faina integrala.

Descoperiti semnatura noastra si experimentati o explozie de arome, care va atinge cu siguranta gusturile voastre. Bucurati-va de preparate clasice,unice si originale in timp ce acompaniati masa cu un pahar sau mai multe de pe lista noastra de bauturi. Relaxati-va pe acordurile muzicii fine si distrati-va in timpul evenimentelor de divertisment pe care le oferim la sfarsit de saptamana.

Va punem la dispozitie o complexitate de gusturi intr-un decor perfect adaptat etichetei intalnirilor zilnice, private sau de afaceri, precum si evenimentelor corporate sau ocaziilor speciale.

Contact

Str. 1 Decembrie, nr. 17 Botosani / 0770 173 397
Mesajul dvs. a fost inregistrat! Multumim !
Top